Menu

Customized trip Flores – Lombok – Bali

Belangrijkste voordeel van met Mundooz te reizen is dat er écht een reis op maat gemaakt wordt, en dat de gidsen flexibel genoeg zijn om het schema onderweg nog te wijzigen op maat. Andere reisorganisatie  bieden pakketten aan, die zelden helemaal bij de wensen van de klant aansluiten en die niet aanpasbaar zijn, ook al beweren ze op maat te zijn (wij vroegen bij 5 bureaus offertes aan). Ook geeft u goede suggesties op onze maat – bijvoorbeeld wij vroegen snorkelen op Lombok en zeiden dat we niet in de drukte wilden zitten en suggereerden de westelijke gili’s, maar u stelde de oostelijke gili’s voor. Achteraf bekeken een absolute topsuggestie, en zo zijn er nog wel een paar goede voorbeelden van hoe u

  1. Luistert
  2. Uw reizen goed genoeg kent dat u de juiste trips bij de juiste personen kunt matchen.

Bovendien worden problemen kordaat aangepakt en opgelost zoals met de hotelkamer in Bajawa of met Joni in Bali. Het feit dat de organisatie ook zo gemakkelijk contacteerbaar is, is ook een grote plus. De reis zelf stak goed ineen, het liep enkel een paar keer fout bij last minute wijzigingen, zoals het hotel in Bajawa, onze last minute uitstap naar de Kecak dans. Prijs/kwaliteit verhouding zit ook vrij goed. Grootste nadeel van met Mundooz te reizen is dat enkele trips georganiseerd zijn met onderaannemers en dat wij er niet zo zeker van zijn dat deze dezelfde kwaliteitscontrole hebben ondergaan als de gidsen zelf. Het niveau van deze onderaannemers is dan ook veel wisselvalliger en hoort beter in de gaten gehouden te worden.

Zouden wij terug met Mundooz boeken? Als we terug naar Indonesië zouden gaan (Sulawesi of Papoea zien wij nog wel zitten J ) dan zouden we dit waarschijnlijk terug via u boeken. Vooral uw suggesties en maatwerk spreken in uw voordeel. Dit was in elk geval een geweldig avontuur. We zouden dan wel enkele kritische vragen stellen over sommige specifieke trips.

Jan B.